ELÄMYKSET

Lasten taidepaja

Tilan yläkerrasta löytyy huone, jossa ei tarvitse pelätä sotkua! Tässä huoneessa luovuus ja mielikuvitus pääsevät valloilleen ja jokainen saa tuntea olevansa oman elämänsä suuri taiteilija. Paja sopii myös seikkailunhaluisille aikuisille!

Oletko koskaan ollut kyydissä tai ajanut traktoria tai leikkuupuimuria. Meillä sekin on mahdollista. Traktoriajelu on monelle lapselle mutta myös aikuiselle mieluista ja jännittävää, joka jää varmasti mieleen. Sopivan ajankohdan sattuessa pääsette mukaan ja seuraamaan oikeita maatilan traktoritöitä! Järjestämme toukokuussa elämyksellisen kylvötapahtuman ja syyskuussa sadonkorjuutapahtuman, missä pääsee myös tutustumaan maatilan koneisiin!

Lisäksi  järjestämme luontoretkiä, saunaelämyksiä ja hyvinvoinnin palveluita yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. Täältä on lyhyt matka Leivonmäen kansallispuistoon, Carting-radalle Vaajakoskelle ja Liikuntakeskus Hutunkiin, jossa voi monipuolisesti harrastaa sisäpelejä, harrastaa seinäkiipeilyä ja keilata. Kysy tarjouksen yhteydessä, niin lähetämme kattavan esitteen seudun harrastusmahdollisuuksista.

VARAA ELÄMYS