VUOKRATILAT

Aijasahon Tilan päärakennusta voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Keskikerroksen vuokraaminen maksaa 40€/h (alv0%). Lisämaksusta voi vuokrata myös alakerran saunatiloja tai uima-allasta. Kysy tarjous ja vietä elämyksellinen tilaisuus Taidefarmilla!

PÄÄSALI SOINTU

PÄÄSALI SOINTU

Ikkunoista tulviva luonnonvalo, tyylikäs valaistus, ympäröivä taide sekä lasien takaa avautuva peltomaisema tarjoavat onnistuneet puitteet niin juhliin, kokouksiin kuin illanistujaisiinkin.

Vanhan isännän teettämät kookkaat pirtinpöydät yhdessä siron suomalaisen designtuolin kanssa luovat tyylikkään sekä toimivan kokonaisuuden.

Vuodenaikojen mukaan vaihtuva peltomaisema kohtaa metsän sekä Leppäveden rantaviivan, tämä maisema inspiroi meitä luomaan teille myös metsäaiheisia tilaisuuksia ja tapahtumia.

SÄVELSALI

SÄVEL-SALI JA PÄÄSALI SOINTU

Tilan valoisat ja tyylikkäät salit mahdollistavat teille elämykselliset hetket idyllisessä ympäristössä jopa 50 henkilölle.

UNIIKKI KEITTIÖ

UNIIKKI KEITTIÖ

Tilalta löydät uniikin keittiön, jossa vanha tiiliseinä kohtaa modernin mustan. Nämä vahvat elementit yhdessä luovat tyylikkään ja persoonallisen tilan.

Tilan keittiössä on ilo valmistella tilaisuuksien mahdollisia tarjottavia. Halutessanne voitte tuoda mukananne omat tarjoamiset, mutta teemme yhteistyötä pitopalvelun kanssa, jolloin kauttamme voi tilata monipuoliset tarjottavat tilaisuuksiinne.

KAIKU-HUONE

AVARAT TILAT

Joonas Heiskan kattava öljyvärikokoelma Keski-Suomalaisesta maisemasta on esillä Kaiku-huoneessa ympäri vuoden. Näyttelyyn pääsee tutustumaan konserttien yhteydessä sekä yksityistilaisuuksissa.

LASTEN JUHLAT

LASTEN JUHLAT

Tilamme on omiaan myös perheen pienempien ja miksei vähän isompienkin juhlaan. Pääsali muuntautuu monipuolisesti erilaisiin teemakokonaisuuksiin ja alakerran kerhotiloissa sekä pihapiirissä onnistuvat monenlaiset leikit.

OLO-HUONE

OLO-HUONE

Vaaleat rauhalliset sävyt yhdessä pelkistetyn kalustuksen kanssa tarjoavat levollisen tilan odottamiseen ja hengähtämiseen. Täällä voit istahtaa vaikka lukemaan ja ihailemaan muiden tilojemme tapaan taidetta.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUS