KONSERTIT

TULEVAT KONSERTIT

Järjestämme kuukausittain konsertteja upeassa Sointu-pääsalissa. Seuraa ilmoittelua nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

ROMANTIIKAN HELMIÄ 17.6. klo 18

Tervetuloa kamarimusiikkikonserttiin idylliselle Aijasahon Tilalle Jyväskylän lähelle Leppäveden rantamaisemiin. Duo Lehtinen&Lipasti, joka koostuu viulisti Pauliina Lehtisestä ja pianisti Sakari Lipastista esittävät kesäkuisena sunnuntai-iltana kansallisromanttista sekä lyyrisen kaunista musiikkia.

Ohjelma:
Edvard Grieg: Sonaatti No.2 G-duuri
Richard Strauss: Sonaatti Es-duuri

Konsertti on osa Taidefarmin kesän tapahtumia. Taidefarmin konsertit ovat olleet todella suosittuja, joten varaathan paikkasi pian!

Liput 15e sis. kahvitarjoilun
Lippuvaraukset posti@taidefarmi.fi

www.pauliinaviolin.com

www.taidefarmi.fi
https://www.facebook.com/taidefarmi/

MENNEET KONSERTIT

Lukuisia mahtavia musiikillisia elämyksiä vietetty Taidefarmilla.

LAATUAIKAA - QUALITY TIME 24.5.2018

Silta konsertoi ihanassa Taidefarmin miljöössä brittiläislähtöisin folkahtavin sävelin. Tunnelmallisten ja hyväntuulisten laulujen sävel ja tekstit ovat suureksi osaksi vaajakoskelaisen Bob Boulterin kynästä. Tulkkeina olivat paitsi laulajatar Minja Niiranen, myös muut bändin jäsenet. Konsertissa oli lainassa myös ihana lahjakas nuori viulisti Charlotte Loukola.

KEVÄÄN SÄVELET SOI 27.4.2018

Charlotte Loukolan ja Andraks Szabon taidokasta musisointia Taidefarmilla 27.4.2018.

Tulinen ja tunnelmallinen konsertti, jonka ohjelmaan mahtui niin Paganinia kuin Bachiakin.

RUNOUDEN PÄIVÄ TAIDEFARMILLA 24.3.2018

Runouden päivä Taidefarmilla 24.3.2018. sisälsi runoja, valokuvataidetta ja musiikkia luonnon hiljaisuudessa. Taiteen avulla tuodaan esiin surua, erilaisuutta ja inhimillisyyttä❤

Valon naulat- Sanna Kostamon valokuvanäyttely surusta
Vajaa- Niina Vehmaan valokuvanäyttely autistisesta tytöstä

Siiven Paino-konsertti klo 18, huilisti ja runoilija Johanna Kärkkäinen

TEATTERILESKET LEVYNJULKAISUKONSERTTI

Teatterileskien toinen levy, Marionetti, julkaistiin maaseudun rauhassa, Taidefarmin kauniissa miljöössä.
Marionetti levyn kahdessatoista laulussa tutkiskellaan elämää hyvinkin erilaisilta kanteilta katsellen – kohtauksesta toiseen…

Teatterilesket ovat perustamisestaan vuodesta 2013 lähtien tehneet monista eri tyyleistä vaikutteita ammentavaa akustista laulumusiikkia, jossa sulassa sovussa soivat niin pop, rock kuin folk- ja kansanmusiikkivaikutteetkin. Laulujen tekstit kertovat elämästä kaikessa kauneudessaan ja karuudessaan.

Jaana Eloranta: laulu, viulu, nokkahuilu
Timo Tikka: kitara, laulu

Äänitys, miksaus ja masterointi: Tom Brooke
Tonehaven Studio 11.-12.7. ja 23.-24-9.2017

Kansitaide: Markus Lehtokumpu

KAKSI MAISEMAA

Korpirastas-yhtye esitti Toni Edelmannin Einari Vuorelan teksteihin säveltämiä lauluja ja muita laulelmia, soittiminaan laulu ja 8-kielinen kitara.

JOULUINEN JAZZ-KONSERTTI

Laulaja Jonna Ortju ja jazzpianisti Marian Petrescu toivat jouluisen musiikkiterveyhdyksen Taidefarmille⭐ Tunnelmalliseen iltaan oli loppuunmyyty.

Jonna Ortju on monipuolinen laulaja, taiteilija ja hyvänolonlähettiläs ja hänen samettinen äänensä sekä valoisa persoonansa on tuonut iloa kaikenikäisille ihmisille jo usean vuoden ajan ympäri Suomen. Esiintyvänä taiteilijana tunnettu Jonna käsikirjoittaa, ohjaa, opettaa ja hän on myös aktiivinen tapahtumajärjestäjä. Hänet tunnetaan täällä päin ”oman kylän tyttönä” ja Jonna tulikin mielellään tuomaan joulun sanomaa maaseudun rauhaan vanhoille kotikulmilleen⭐

Jazzpianisti Marian Petrescu tunnetaan menestyksekkäästä urastaan ympäri maailmaa ja hänen Oscar Petterson jazz-levynsä siivitti hänet Grammy-voittoon vuonna 2010. Suomalaiset jazzin ystävät ovat saaneet nauttia hänen soitostaan jo 80-luvulta asti, jolloin hän esiintyi ensimmäistä kertaa Porin Jazzeilla💎

TAIDEFARMIN AVAJAISKONSERTTI

Andras Szabo, piano
Eveliina Aijasaho, viulu
-säveltäjinä mm. C. Debussy, J. Sibelius, A. Piazzolla